Світильники, які отримали нагороду Red Dot Design Award 2020

Товари, які представлені на сторінці, взяті з офіційного сайту Red Dot (red-dot.org). Це товари брендів Nordlux, Delta Light та Arkoslight.

Премія Red Dot (Red Dot Design Award) — нагорода в галузі дизайну, яка присуджується товарам за видатний дизайн. Детальніше про премію.

Nordlux

Настінна лампа Stay Wall

Nordlux Stay Wall | Winner Red Dot Awards 2020
Nordlux Stay Wall

Stay Wall виглядає як підвішена настільна лампа, а не як класичний настінний світильник. Завдяки поверхні для зберігання, а також плафону, який вільно обертається, світильник ідеально підходить для розміщення поруч з ліжком або диваном. Світильник оснащений USB-портом та лампою що димерується.

Коментар журі

Цей багатофункціональний світильник з лаконічним дизайном.

Інформація
Виробник: 
Nordlux A / S, Aalborg, Denmark

Дизайн:
Maria Berntsen Design Studio, Copenhagen, Denmark

www.nordlux.com
www.mariaberntsen.dk

Настільна лампа Stay Table

Nordlux Stay Table | Winner Red Dot Awards 2020
Nordlux Stay Table

Stay Table – це багатофункціональна настільна лампа, що демонструє характерну асиметричну форму. Поворотний механізм абажура дозволяє направляти світло, а інтегрований LED-модуль забезпечує оптимальний рівень освітлення. В основі настільної лампи розміщена зарядна станція з USB-портом і непомітно вбудований перемикач включення/вимкнення. Крім того, широка основа з трохи піднятим краєм також служить поверхнею для зберігання.

Коментар журі

Маючи характерні лінії та врівноважені пропорції, настільна лампа забезпечує високу ступінь візуальної незалежності.

Інформація
Виробник:
Nordlux A / S, Aalborg, Denmark

Дизайн:
Maria Berntsen Design Studio, Copenhagen, Denmark

www.nordlux.com
www.mariaberntsen.dk

Delta Light

Система спотів Pion

Delta Light Pion | Winner Red Dot Awards 2020
Delta Light Pion

За допомогою скошених ліній ця система спрямованого світла демонструє елегантний зовнішній вигляд, яка ненав’язливо вписується в інтер’єр. Споти обертаються на 355 градусів. Система передбачає різні способи установки: її можна вбудувати чи встановити на поверхню. Pion випускається в різних кольорових поєднаннях.

Коментар журі

Pion приваблює формою і кольоровим дизайном, який досягає гарного зовнішнього ефекту і може бути адаптований під потрібний колір.

Інформація
Виробник:
Delta Light NV, Wevelgem, Belgium

Власний дизайн

www.deltalight.com

Підвісний світильник Mantello

Delta Light Mantello | Winner Red Dot Awards 2020
Delta Light Mantello

Підвісний світильник Mantello має дизайн поза часом і підходить як для приватних будинків, так і для громадських приміщень. Дзвоноподібний дизайн абажура був натхненний дизайн-групою Мемфіса 1980-х років та раннім промисловим дизайном. Світильник доступний у двох розмірах, а також на вибір є два види матеріалу: матовий алюміній або дуте скло. А ще можна вибрати між світлодіодними модулем або класичним цоколем E27.

Коментар журі

В результаті сучасної інтерпретації классичних форм цей підвісний світильник стильно вписується в різні інтер’єри.

Інформація
Виробник:
Delta Light NV, Wevelgem, Belgium

Власний дизайн

www.deltalight.com

Arkoslight

Трекова система Minimal Track

Arkoslight Minimal Track | Winner Red Dot Awards 2020
Arkoslight Minimal Track

Minimal Track – це низьковольтна трекова система з напругою 24 В, яка ставить в центр уваги мінімалістичність профілю, світильників та компонентів. Система сприймається як стримана лінія на стелі. Вона складається з матового чорного алюмінієвого профілю та гнучкого провідника з прямокутним поперечним перерізом. При ширині 15 мм і висоті 10 мм шинопровід непомітний і простий у монтажі. Крім того, можна вибрати модель світильників, що відповідають індивідуальним вимогам.

Коментар журі

Дотримуючись мінімалістичної дизайнерської концепції, ця система освітлення характеризується сучасними стриманими та гнучкими варіантами освітлення.

Інформація
Виробник:
Arkoslight, Ribarroja del Turia, Spain

Власний дизайн:
Rubén Saldaña Acle

www.arkoslight.cm

Володимир Ільєнко